Gönen'in marka öncüsü Kazancı 50. Yılını kutluyor.

Gönen

Gönen'de, Peynire verdiği damak tadı ile ‘'Kazancı'' adını markalaştıran Kazancı Süt Ürünleri 50. Yılını kutluyor.

Ulusal süt ve süt ürünleri gıda piyasasında Yeşil Gönen’in coğrafyası ile adını markalaştırılan ‘’Kazancı Süt Ürünleri’’ dededen toruna uzanan damak tadının yarım asırlık geçmişini kutluyor.

1964 yılında merhum Mustafa Kazancı tarafından Tırnova Mahallesinde imalatına başlanan ve mahdumu Hüseyin Kazancı tarafından teknolojik evrim gerçekleştirilerek günümüz hijyen koşullarına uygun üretime geçilmesi, sektörde istikrarı geleceğe taşıyarak markanın öne çıkmasına neden oldu.

Kazancı Süt ve Süt ürünleri gıda sanayii özellikle peynirde 50 yıl gibi bir geçmişi geride bırakırken işletme Kazancı ailesinin 3. Kuşak ’tan torun Halit Kazancı’ya devri yeni ufukta yeni hedefler belirlemesine neden oldu.

Gönen’de dededen toruna uzanan iş ve meslek dalında bir ilke imza atarak kendi markasına yaratan ‘’Kazancı Süt ve Süt Ürünleri’’  akademik altyapı donanımı ile işin başına geçen torun Halit Kazancı yaptığı açıklamada Gönen’in sosyal ve ekonomik yapısına yön veren tarım ve hayvancılık altyapılı, Süt ve süt ürünleri imalatında bölgesel konum avantajını da göz önünde bulundurarak ‘’Kazancı’’ markasını daha üst noktalara taşımak azminde olduğunu söyledi.

Gönen’in dışında Bandırma da da satış ağı bulunan Kazancı Süt ürünleri öncelik İstanbul olmak üzere yurdun birçok noktasındaki seçkin mağazada reyonu bulunan, Halit Kazancı; ’firmamızı bu günlere getiren müşterilerimize, müstahsillerimize, tedarikçilerimize, personelimize, ismini sayamadığımız emeği geçen herkese Gönen’in yerel markası olmanın gururu ve onurunu yaşatan siz Gönen halkına teşekkür ederiz. 50. yılımızı kutlamanın gururu ile çarşı camii önünde lokman hayrı ve akşamda çarşı camiinde Gönen’in seçkin hocaları tarafından mevlit okuttuk.  50. kuruluş yılımızı kutlamamızda bizleri yalnız bırakmayan tüm Gönen halkına ve misafirlerimize teşekkür ediyorum.’’ Dedi.



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false